Hoeveel spaargeld mag je hebben voor huurtoeslag?

Ontdek hoeveel spaargeld je mag hebben om in aanmerking te komen voor huurtoeslag. De vermogensgrens voor huurtoeslag bepaalt hoeveel spaargeld je mag bezitten. Het is belangrijk om te weten wat de inkomensgrens is voor huurtoeslag, omdat dit invloed kan hebben op het bedrag aan spaargeld dat je mag hebben. Huurtoeslag berekenen kan helpen bij het betalen… Lees meer »

Tips voor het kiezen van perfect meubilair

Veel te veel mensen realiseren zich niet hoe leuk het kan zijn om te winkelen voor meubels. In veel gevallen komt dit omdat ze gewoonweg geen fundamentele informatie hebben over hoe ze het vakkundig en op een kosteneffectieve manier kunnen doen. Door het lezen van het artikel hieronder, is het mogelijk voor iedereen om hun… Lees meer »

Geld lenen met een huurwoning in bezit

Ben je in het bezit van een huur huis en wil je krediet opnemen? In dit geval heb je de keuze tussen het doorlopende lening of een persoonlijk krediet. Hierover betaal je een vaste rente of een variabele rente. Hieronder vertellen wij je meer over de mogelijkheden. Dit zijn de mogelijkheden wanneer je geld wilt… Lees meer »